ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ОТВАРА 60. АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ

29.05.2024.

Ове године нас очекују 60. по реду, јубиларне, Апатинске рибарске вечери. Општина Апатин и Туристичка организација Апатин као главни организатори ове манифестације обезбедили су богат програм у жељи да остане упамћен у историји Апатинских рибарских вечери.

Како би смо нашу манифестацију подигли на још виши ниво, обезбедили смо наступе најпознатијих музичких звезда Балкана. У четвртак 4. јула, првог дана одржавања манифестације, уприличиће се велико свечано отварање за време ког ће наступити прослављени певач Здравко Чолић. У петак, другог дана манифестације, наступаће Пеђа Јовановић, док смо се за суботу желели искупити свим грађанима општине Апатин који током прошлог лета нису могли да уживају на наступу прве трубе Гуче Бојана Ристића због енормне најезде комараца, тако да смо наступ овог феноменално бенда обезбедили за суботу, односно трећи дан манифестације. По већ годинама устаљеној традицији, у недељу 7. јула, одржаће се ревијална вече где ће сви заинтересовани моћи кувати апатински рибљи паприкаш и уживати у музичком програму на Тргу Николе Тесле, а тада ће између осталих наступити и суботички тамбурашки оркестар „Равница“, сазнајемо од директора Туристичке организације Апатин Немање Јовића.

Директор Туристичке организације додаје и да ће се током месеца јуна у свим селима апатинске општине одржати појединачне квалификација за кување апатинског рибљег паприкаша, као и да ће из сваког села три првопласирана обезбедити своје место у великом финалу, које ће се одржати у суботу 6. јула.

Комплетан програм 60-их Апатинских рибарских вечери биће објављен почетком јуна и овим путем позивам све заинтересоване да прате сајт и друштвене мреже Туристичке организације Апатин и општине Апатин како би били упознати са детаљним програма, поручује Немања Јовић.