ЗАВРШЕНА ШКОЛА ПЛИВАЊА, 270 ДЕЦЕ ПРОШЛО ОБУКУ У 3 СМЕНЕ

26.07.2022.

На базенима Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић Апатин, а у организацији Спортског савеза општине Апатин, данас је полагање за крај обуке прошло 80 деце из свих села апатинске општине. Завршетком треће смене пливача, уједно се завршава и школа пливања за ову годину кроз коју је 270 деце научило да плива.

Секретар спортског савеза општине Апатин Радомир Радујко је овом приликом изразио велику захвалност директорици и особљу Бање Јунаковић на уступљеним простором и логистичкој подршци како би се и ове године школа пливања успешно спровела.

Бесплатна школа пливања постаје већ годинама уназад традиција коју спроводи Спортски савез општине Апатин, Специјална болница за рехабилитацију Јунаковић и општине Апатин. Ове године смо имали једну новину, у свакој смени имали смо посебну групу за учење стилова пливања за сву децу која су прошла основну обуку. Тако су деца могла да усаврше своју технику пливања стиловима као што су краул, делфин, леђно или прсно. На крају, веома сам задовољан одзивом деце, начином рада свих инструктора, као и самом организацијом и техничком подршком коју смо имали овде на базенима Бање Јунаковић и хвала им свима, а наравно и хвала свим родитељима на указаном поверењу, поручио је секретар спортског савеза општине Апатин Радомир Радујко