Преко 100 пољопривредника уз подршку СО Апатин посетило пољопривредни сајам у Новом Саду

14.05.2017.

Уз подршку локалне самоуправе преко 100 пољопривредних производјача из апатинске општине је последњег сајамског дана организовано посетило Пољопривредни сајам у Новом Саду. У скоро девет деценија постојања највеће пољопривредне сајамске манифестације на Балкану, по први пут је локална самоуправа у Апатину омогућила пољопривредницима из општине да бесплатно посете ову манифестацију, а у циљу упознавања са новим технологијама и достигнућима у сектору пољопривреде, а који ће им много значити у даљем раду и постизању што већи приноса.

"Наша је жеља да и на овај начин успоставимо и одржимо контакт са пољопривредницима у целој општини, а наша локална самоуправа ће им и у даљем периоду бити на услузи при решавању свих проблема, а све у циљу даљег унапређења пољопривредне производње у апатинској општини." - рекао је Ђорђе Вигњевић саветник председника општине за пољопривреду.

На овогодишњем 84. по реду сајму за посетиоце је припремљена богата изложба пољопривредне механизације, а као и Национална изложба стоке и изложба органске производње, али и бројни атрактивни садржаји за посетиоце.

Нема сумње да ће захваљујући ангажовању СО Апатин ратари из општине наћи, видети и купити све што их интересује а у циљу унапређења производње и што бољих резултата.