ПОЗОРИШНИ ФЕСТИВАЛ У АПАТИНУ ПОСЛЕДЊА ТРИ ДАНА ОКТОБРА

22.10.2024.

Позоришни фестивал „Театар у октобру“ по девети пут ће бити одржан у Апатину, и то последња три дана октобра. Публика ће имати прилику да ужива у три различите представе. Први дан, 29. октобра, на репертоару је представа „Еј, Радмила Радмила“, док ће 30. октобра бити изведена представа „Музеј живих људи“. Фестивал ће се затворити 31. октобра са комедијом „Удај се мушки“. Цена улазнице за сваку представу износи 500 динара.

Директорица Културног центра Апатин, Данијела Обрадовић, истакла је важност овог фестивала за локалну средину: „Култура има непроцењиву вредност за нашу општину. Овакви догађаји не само да пружају прилику нашим суграђанима да уживају у врхунским представама, већ и доприносе повезивању локалног становништва и промоцији уметничког израза. Фестивал „Театар у октобру“ постао је препознатљив догађај у нашем календару и поносни смо што сваке године привлачи све већу пажњу.“

Обрадовићева је додала да је Апатин недавно успешно завршио још један културни догађај – фестивал кратке форме „Потпис“, који је привукао бројне посетиоце и одушевио публику својим богатим програмом. „Култура је мост који нас повезује, а ми ћемо наставити да улажемо у њено развијање и ширење“, закључила је Обрадовић.