ОТВОРЕНЕ 60. АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ: ТРГ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ ПУН КАО НИКАДА ДО САДА

05.07.2024.

Са великим задовољством, бројни гости из окружења и грађани општине Апатин су присуствовали отварању јубиларног, 60. издања Апатинских рибарских вечери, које су свечано отворили покрајински секретар за омладину и спорт, Дане Баста, и председница општине Апатин, Дубравка Кораћ. Ова манифестација, која је постала симбол нашег града, ове године је окупила рекордан број посетилаца.

Трг Николе Тесле био је препун као никада до сада, а у ваздуху се осећала посебна енергија и узбуђење. Централна звезда вечери био је легендарни певач Здравко Чолић, који је својим хитовима подигао атмосферу до усијања. Публика је уживала у спектакуларном концерту, певајући заједно са Чолом његове најпознатије песме.

Поред музичког програма, одржане су и квалификације за такмичење у кувању рибљег паприкаша, традиционалног јела које је симбол Апатина и ових рибарских вечери. Апатинци су се са великим жаром и ентузијазмом такмичили за титулу најбољег кувара паприкаша, показујући своје кулинарске вештине и љубав према овој укусној традицији.

Овогодишње рибарске вечери обећавају богат програм, препун забаве, културних и спортских активности. Апатин ће у наредним данима бити домаћин бројних догађаја који ће привући посетиоце из свих крајева. Сви који желе да доживе праву чаролију Апатина, уживају у добром друштву, музици и храни, позвани су да се придруже овој манифестацији и учине је незаборавном.

Хвала свима који су учествовали у организацији и свим посетиоцима који су својим присуством улепшали овај догађај. Апатинске рибарске вечери су наш понос и радујемо се што смо заједно обележили овај јубилеј на најлепши могући начин.

Добродошли у Апатин и уживајте у 60. Апатинским рибарским вечерима!