Општина Апатин расписала 6 нових конкурса

24.04.2017.

Општина Апатин расписала је шест нових конкурса из области туризма, културе, омладинске политике, социјалне заштите.

У питању су следећи јавни конкурси:

1. Јавни конкурсза финансирање/суфинансирање пројеката цркава и верских заједница на територији општине Апатин у 2017. години.
Средства по овом конкурсу, додељују се традиционалним црквама и верским заједницама које се налазе на територији општине Апатин за реализовање програма у циљу унапређивања верских слобода и остваривања општег добра и заједничког интереса на територији општине Апатин.

2. Јавни конкурсза финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области културе на територији општине Апатин у 2017. години.
У питању је конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката за остваривање јавног интереса које реализују удружења из области културе на територији општине Апатин, а подразумевају програме и пројекте у култури и пројекте уметничких, односно стручних и научних истраживања у култури.

3. Јавни конкурсза финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области омладинске политике на територији Општине Апатин у 2017. години.

4. Јавни конкурсза финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области социјалне заштите, заштите особа са инвалидитетом и угрожених група грађана на територији Општине Апатин у 2017. години
Овај конкурс се односи на програме и пројекте за унапређење пројеката из области социјалне заштите, унапређење положаја особа са инвалидитетом и угрожених група грађана, на територији општине Апатин.

5. Јавни конкурсза финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области развоја туризма на територији општине Апатин у 2017. години.

6. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области заштите животне средине на територији општине Апатин у 2017. години.
Предмет јавног конкурса је финансирање и суфинансирање пројеката заштите и унапређења стања животне средине, организовање скупова-манифестација и едукативних програма са циљем развоја, заштите и унапређења животне средине у општини Апатин, као и подизања свести јавности о заштити и унапређењу стања животне средине.

Детаљи о сваком конкурсу појединачно могу се пронаћи на званичном сајту општине Апатин: соапатин.орг или преузети на линку
хттп://www.соапатин.орг/конкурси.аспx?кат=с