Одржана 11. седница скупштине општине Апатин

13.01.2017.

У петак 13. Јануара 2017. Године са почетком у 11 часова, одржана је 11. Седница Скупштине општине Апатин.

Након што је усвојен дневни ред, усвојени су и предлози о престанку мандата одборника Слободана Бачића, престанку функције заменика Председника општине Апатин Дубравке Кораћ чији је потврђен мандат одборника.

Усвајањем 4. и 5. тачке , потврђен је предлог решења о престанку функције Председника Скупштине општине Апатин, Председника општине Апатин као И чланова Општинског већа општине Апатин.

У наставку седнице, тајним гласањем које је контролисао изабрани бирачки одбор, изабрани су Председник Скупштине општине Апатин, Председник и заменик председника општине Апатин, као и чланови Општинског већа.

Новоизабрани Председник општине Апатин Милан Шкрбић се захвалио г. Секулићу на свему што је урадио за Општину Апатин и пожелео му добро здравље. На мени и тиму који је око мене, остаје не само да наставимо све што је започето, већ и да довшимо што више ствари у што краћем периоду. Очекујем да ће 2017. година бити једна од најуспешнијих у новијој апатинској историји. Српска напредна странка је тим у ком свако има прилику да се доказује. –реако је Шркбић, а у наставку се надовезао др Растовић речима: За мене је велика част што ћу председавати скупштином општине Апатин и захваљујем се колегама из СНС-а што су ме предложили, а и свима осталима који су то подржали. Очекујем од свих одборника у скупштини да у будућности сви заједно радимо само са једним циљем, а то је борба за бољи живот свих грађана Општине Апатин.

Крај седнице су обележиле кадровске измене које су извршене у Опшинском културном центру где је за в. д. дирактора изабрана Данијела Обрадовић и туристичкој организацији где је за в. д. директора изабран Данијел Ајдук.