НАСТАВЉЕНО УЛАГАЊЕ У ОШ "МЛАДОСТ" ПРИГРЕВИЦА

18.03.2021.

У Основној школи „Младост“ у Пригревици отпочели су радови на замени и санацији канализационих и водоводних цеви. Након недавно завршене санације крова у овој школи, настављено је са даљом санацијом зграде, те је тим поводом школу обишао и Радован Ђукић, заменик председнице општине Апатин.

„Замењене су канализационе цеви и биће земањена комплетна санитарија, а оно што је битно да се истакне јесте да, откако је именована помоћница председнице општине за омладинску и образовање, она је урадила један елаборат о тренутном стању школа на територији општине Апатин и покушали смо да направимо негде јасну слику и преглед ситуације и да покушамо једно по једно да решавамо“, рекао је Ђукић.

По речима директорице школе Евице Остојић, поред реновирања канализације и санитарија, очекују се у скоријој будућности и нови радови на побољшању услова за рад у школи:“Оно што у будућности очекујемо јесте да се направе пројекти за подове учионица, затим расвету и планирамо такође и да пређемо на другу врсту грејања собзиром да се школа и даље греје на чврсто гориво“.

Вредност радова на замени канализационих цеви и сануитарије износи негде око 800 хиљада динара.

Извор: 025.рс