МАТУРАНСТСКИ ПЛЕС АПАТИНСКИХ СРЕДЊОШКОЛАЦА

19.05.2023.

Матуранти апатинских средњих школа: Гимназије и стручне школе “Никола Тесла” и Техничке школе са Домом ученика у оквиру традиционалне манифестације “Матурантска парада”, данас су на Тргу Николе Тесле одиграли кадрил, уз Штраусову оперету "Слепи миш" и тако се прикључити својим вршњацима из других градова и општина.

Матурантима се том приликом обратила испред локалне самоуправе Милка Никшић, помоћница председнице општине за област образовања и омладинске политике.

  • "Поштовани ученици, иза вас је по многима најлепши и најбезбрижнији део живота. Ипак, сведоци смо сви немилих догађаја који су погодили нашу земљу у школама међу вашим вршњацима. Молим вас да симболичним пуштањем балона пошаљемо свима њима поруку љубави, а њиховом родитељима и пријатељима најискреније саучешће у њиховој тузи и болу", рекла је Милка Никшић.

Након што су балони полетели у небо, помоћница председнице општине је матурантима пожелела много среће и разума, те да донесу најбоље одлуке за себе и своју будућност, те поручила да је општина увек уз њих да им помогне и подржи колико може.