МАРИНА ГАЈЧИН И АЛЕКСАНДАР ПИЛИПОВИЋ НАЈБОЉИ АПАТИНСКИ СПОРТИСТИ У 2021. ГОДИНИ

24.03.2022.

Вечерас је у Великој сали Општинског културног центра у Апатину, одржана манифестација избора најбољег спортисте за 2021. годину.

Спортски савез општине Апатин доделио је ваучере у износу од 10.000 динара и спортску опрему најперспективнијим младим спортистима. За најбољу младу спортисткињу у 2021. години проглашена је кајакашица КК „Дунав“ из Апатина Дајана Уртајл, која је у протеклој години освојила низ медаља и признања:“ Упала сам у репрезентацију Србије за јуниоре и узела сам медаљу на државном првенству К1 на 200 метара, поносна сам и то ми је подстицај за ову годину и следећу“, рекла је Дајана.

За најбољег младог спортисту проглашен је рукометаш РК „ПИК Пригревица“ Душан Зекић, док је за најбољи спортски колектив проглашена екипа РК „Апатин“.

Додељене су награде и Горану Чегару за најбољег спортског радника, а за најбољи догађај проглашен је 25. Апатински Дунавски полумаратон.

И на крају, за најбољу спортисткињу је проглашена шахисткиња Марина Гајчин, док је за најбољег спортисту проглашен рукометаш Александар Пилиповић.

Манифестацију је организовао Спортски савез општине Апатин уз подршку локалне самоуправе.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Извор: 025инфо