ДРУГУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ АПАТИН ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДУНАВА

22.06.2018.

Другу годину за редом Канцеларија за младе у сарадњи са ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин, Туристичком организацијом Апатин и Културним центром Апатин обележава међународни Дан Дунава.

Тим поводом у петак 29. јуна 2018. године биће уприличен пригодан програм који почиње у 10 часова на „Марини“,  где ће деца имати прилику да чују многе занимљивости о „Горњем Подунављу“, учествују у ликовној радионици на тему Дунав где ће најбољи радови бити награђени, а поред свега тога деца ће имати и могућност бесплатно да се провозају бродићем „Апатинка“.

Програм се наставља у поподневним сатима на плажи код ресторана „Плава ружа“ где ће најмлађи уз звуке тамбурице кувати апатински рибљи паприкаш, сви присутни ће моћи да гласају за најлепше фотографије послате на конкурс за Дан Дунава 2018, у вечерњим сатима приказиваће се дечији филм на биоскопу на отвореном, а биће и једно изненађење.

За учешће у ликовној радионици, кувању паприкаша, као и за бесплатну вожњу бродићем „Апатинка“ за децу и одрасле, грађани општине Апатин се могу пријавити на телефон 025/5150068