БЕСПЛАТНО КОРИШЋЕЊЕ ЛЕЖАЉКИ НА ГРАДСКОЈ ПЛАЖИ У АПАТИНУ

07.07.2021.

Јавно предузеће за управљање путничким пристаништем и марином Апатин ових је дана поставило сунцобране и лежаљке на Градску плажу код „Плаве руже“. Према речима директорке овог предузећа, Љиљане Крец, током целе летње сезоне мобилијар ће бити потпуно бесплатан за грађанство.

  • Чекали смо да Дунав довољно опадне да мобилијар може да се постави на плажу, тако да су постављени сунцобрани и лежаљке које, велико ми је задовољство да нагласим, да ће ове године бити бесплатне за грађане. Лежаљке ће се свако јутро постављати поред сунцобрана, грађани ће моћи бесплатно да их користе током целог дана и увече, свако вече, лежаљке ће се поново скупљати и спремати за следећи дан за коришћење. Овом приликом бих замолила све грађане да се савесно понашају према лежаљкама, да их чувају као да су њихова приватна својина, како бисмо могли и у наредним годинама да их користимо.

Када је бродић „Апатинка“ у питању, Крецова истиче да се пловидба Дунавом организује сваке суботе, а све је више и свакодневних вожњи по захтевима група и индивидуалних посетилаца.

  • Бродић „Апатинка“ ради пуном паром још од маја месеца. Оно што је битно јесте да и за Апатинске рибарске вечери, као и увек, имамо и додатне туре, тако да ће сваки дан, почев од четвртка, 22. јула, бродић „Апатнка“ ићи у поподневним часовима. 

Директорка апатинске „Марине“ за крај је додала да се број туриста из дана у дан увећава, а оно што их посебно радује је повратак страних туриста.

Извор: 025инфо