АСФАЛТИРАЊЕ ЈЕДНЕ ТРАКЕ СТАРЕ ПИЈАЦЕ ПОЛОВИНОМ НОВЕМБРА ОВЕ ГОДИНЕ

20.10.2017.

Радови на старој пијаци теку по плану. Након што су уклоњени објекти који су ружили овај део града, завршено је постављање тротоара као и прилази до самих кућа, а на потезу између тротоара и цесте направљени су паркинзи и посађене зелене површине.

Данас се на овом апатинском градилишту медијима обратио помоћник председника општине Апатин за инвестиције Јевто Милојевић од кога смо сазнали да је договорена инвестиција у вредности од 5,5 милиона динара која ће се финансирати из буџета општине Апатине, а којом ће бити асфалтирана једна трака од улице Димитрија Туцовића до улице Станка Опсенице. За ову годину то ће бити све што се тиче радова на овом градилишту, док се комплетан завршетак очекује до краја априла следеће године.

Пројекат по ком се спроводи ова инвестиција је наслеђен од предходне власи која је вредност исте процењивала на 40 милиона динара. Од г. Милојевића смо сазнали да се тренутно радови налази на половини, те да су до сада коштали око 15 милиона, што ће овим  темпом до завршетка радова омогућити уштеду од око 10 милиона динара.