АПАТИНСКЕ МАЖОРЕТКИЊЕ ДОНЕЛЕ ТРИ ЗЛАТА У АПАТИН

08.07.2021.

Локална самоуправа општине Апатин организовала је пријем за Апатинске мажоретиње, које су се протеклог викенда окитиле са још три златне медаље на државном нивоу.

Такмичење се одржало у Белој Цркви. У питању је Фестивал „Пет, шест, седам, осам“. Учествовали смо у три категорије. Освојили смо сва прва места. Добили смо, као специјалну награду, котизацију бесплатну за такмичење у Београду које ће се одржати у септембру, изјавила је за 025инфо Матеа Видаковић, тренерица „Апатинских мажореткиња“.

Председница општине Апатин, Дубравка Кораћ, и њен заменик, Радован Ђукић, у оквиру свечаног пријема за мажореткиње, честитали су им на новим успесима, те захвалили што се увек радо одазивају и део су свих значајних манифестација општине, те представљају својеврсни бренд града, јер је мало места у Србији која имају мажорет клубове.

Осим цвећа које су им симболично уручили на пријему, представници локалне самоуправе обезбедиће током лета превоз и једнодневни излет за све Апатинске мажореткиње у Петроленду у Бачком Петровцу.

Извор: 025инфо