ПОЗНАТИ ИЗВОЂАЧИ И ПРОГРАМ ЗА 57. АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ

30.06.2021.

Један од организатора јучерашњег обележавања међународног Дана Дунава, Немања Јовић, по завршетку ове манифестиције, најавио је догађаје које ће обележити предстојеће летње дане.

  • За овогодишње Апатинске рибарске вечери смо се потрудили да саставимо један веома атрактиван програм за свачију душу, тим пре што прошле године нисмо успели ништа слично да организујемо. Ове године ћемо имати још много атрактивних догађаја где ћемо покрити бројне музичке жанрове, рекао је директор Туристичке организације Апатин Немања Јовић

Од директора ТО Апатин сазнајемо да ће у четвртак на отварању, публику забављати Дејан Петровић биг бенд.

  • То су трубачи са традиционалним инструментима који свирају и бројне светске хитове и ту је провод добар и добра атмосфера. У петак ћемо за љубитеље рок звука имати култни екс-Ју бенд Црвена јабука, док ћемо у суботу као финално вече за кување апатинског рибљег паприкаша, када и очекујемо највећу посету имати Хариса Џиновића, каже Јовић

Директор ТО је додао и да ће недеља бити резервисана за ревијално вече када ће се кувати масовно рибљи паприкаш без такмичарског значаја.

  • Столови ће бити распоређени по целом Тргу Николе Тесле док ће присутне забављати локални бенд „Дунавски бисери“ и „Банда дрвена“, бенд који такође на акусичним инструментима свира забавну и сваку другу музику, додаје Немања Јовић

Јовић је напоменуо и да ће се наредних дана одржати квалификације у кувању рибљег паприкаша по селима апатинске општине. Тачније, у свакој месној заједници ће уз квалификационо кување, бити приређен и забавни програм.

Оно што грађани наше општине, а и гости могу да очекују викенд пре рибарских вечери јесте и богат програм који су приредили чланови локалног мото клуба „Пантер“.

У петак 16. јула у мото-кампу наступају групе „Бесом против“, „Scintila“ – Daki&Company и „Крвава Мери“. Суботњи програм ће почети дефилеом бајкера кроз Апатин који је заказан за 17 часова, након чега ће уследити традиционалне игре у кампу. У музичком програму ће наступити „Прљави Ромео“, популарна рок група „Дивље јагоде“ и бенд „Њушке“.

Директор ТО Апатин је најавио за ову годину сада већ традиционални „Deer & Beer“ фестивал, за који ће извођаче најавити након рибарских вечери.