Постављене прилазне рампе за особе са инвалидитетом у Спортском савезу

16.05.2017.

Од данас је Спортски савез општине Апатин богатији за две прилазне рампе за особе са инвалидитетом које ће им олакшати коришћење теретане и других просторија ове институције. Секретар Спортског савеза, Слободан Бачић је рекао како је иницијатива потекла од нашег репрезентативца у кошарци у колицима Горана Везмара који је изразио жељу да рампе буду постављене јер има доста особа са инвалидитетом који би користили спортске терене и теретану.

- Увидели смо да постоји тај проблем и уз договор са Гораном смо средили прилаз теретани и нашим просторијама. Мислим да је ово један корак напред и можда једна иницијална каписла како би се и на другим местима прилази адекватно уредили.- рекао је Бачић.

Везмар се захвалио Спортском савезу и локалној самоуправи што су му изашли у сусрет и обезбедили адекватне услове да се припрема за наступајуће Европско првенство за које се тренутно спрема апатински репрезентативац.

- Изузетно ми је драго да смо успели решимо прилаз теретани што ће ми помоћи у свакодневним тренинзима које обављам у теретани. Ово ми је олакшало рад јер не морам да тражим помоћ како бих ушао у теретану и спремао се за првенство које ми предстоји.- изјавио је Горан Везмар.