УЗ ДИСКО ЖУРКУ НА ЛЕДУ ОТВОРЕНО КЛИЗАЛИШТЕ У АПАТИНУ, ДЕДА МРАЗ ИЗНЕНАДИО НАЈМЛАЂЕ

23.12.2017.

Школска звона у петак 22.12. најавила су почетак зимског распуста. Баш тог дана у вечерњим сатима заказано је отварање клизалишта, које се као и прошле године налази на Тргу Николе Тесле. Амбијент је употпуњен светлосним ефектима који су пратили ритам диско музике. Поред ђускања уз ритам диска, присутни су могли да се загреју и уз бесплатан чај који је припремио организатор.  Журка је званично  кренула у 20 часова када се присутнима обратила координаторка Канцеларије за младе Милана Срдић.

-Драго ми је што вас видим у оволиком броју и веома сам срећна што ћемо имати прилику да уживамо у чарима клизања и ове године. Користим прилику да се захвалим локланој самоуправи која је ове године купила клизалиште које ће дуго година служити највише најмлађој популацији општине Апатин. Ове године украшавање града смо започели са сађењем новогодишње јелке, а направили смо неколико новина као што видите овде на тргу, а први пут је декоративном расветом украшено шеталиште поред  Дунава.- изјавила је Милана Срдић.

 

Миланино обраћање прекинуо је телефонски позив, а на линији је био Деда Мраз који се умеђувремену ушуњао у украс крај клизалишта са поклонима и позвао децу да дођу на дружење. Након што су се засладили, деца су имала прилику и да се фотографишу са Деда Мразом испод украса који је једна од новина у декорисању града ове године.

Од координаторке КЗМ присутни су сазнали и да су у току пријаве за бесплатну школу клизања, а своје обраћање Срдићева је завршила честитањем предстојећих празника, пожелевши деци да лепо проведу распуст и да слободно време искористе како би клизали што више и усавршили своје клизачке способности.

 

Клизање је за вече отварања било бесплатно за све присутне, а већ од наредног дана па све до затварања биће отворено од 7ч до 22ч. Сат времена клизања коштаће као и прошле године 100 динара. Бесплатна школа клизања за све креће већ од понедељка 25.12.