РЕНОВИРА СЕ ЈОШ 11 УЧИОНИЦА, НОВА РАСВЕТА У ХАЛИ „РАДЕ РАТКО ВЕЈИН“

09.08.2024.

Велика улагања која су у протеклом периоду била у ОШ „Жарко Зрењанин“, настављају се и током летњег распуста. Директорица ове установе Јасна Павићевић је изразила задовољство што ће након комплетно реновираних 5 учионица, сада захваљујући срествима Министарства правде нове подове добити још 11 учионица у приземљу старог дела школе.

„Одобрена су нам средства у висини од 2.804.416,00 динара на конкурсу о додели средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења, а које је расписало Министарство правде за наш пројекат „У школи се поново осећамо добро, замена подова у 11 учионица“. Радови теку одлично, ради се и равнајући слој пре постављања ламината, а до почетка школске године поменуте учионице ће бити и окречене, тако да ће спремно дочекати ђаке у новој школској години“, рекла је Јасна Павићевић.

Улагања нису заобишла ни халу „Раде Ратко Вејин“ која ће након новог крова, паркета и свлачионица, сада добити и нову расвету.

„Овога пута захваљујући средствима Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај које нам је по конкурсу за доделу бесповратних средстава за суфинансирање реализације пројеката штедљиве расвете одобрило 2.211.715,60 динара, школска хала „Раде Ратко Вејин“ добиће нову расвету. Овом приликом се захваљујем и локалној самоуправи на великој подршци коју нам је пружала у претходном периоду“, поручила је директорица ОШ „Жарко Зрењанин“.