ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ СЗ АПАТИН

28.08.2017.

Радови на измештању потисног цевовода отпадних вода у Слободној зони Апатин успешно су завршени и у предвиђеном року. У питању је инвестиција вредна 9 милиона динара, за шта је средства обезбедило Министарство привреде.

- Искористила бих прилику да се захвалим Министарству привреде које нам је обезбедило средства за извођење ових радова, а који су од великог значаја за побољшање привредног амбијента на територији општине Апатин. Слободна зона, у сарадњи са локалном самоуправом, ће наставити са изградњом недостајуће канализационе мреже и инфраструктурним опремањем, како РТЦ-а, тако и локације Блока 61. Жеља нам је да, осим што је Слободна зона Апатин највећа по површини у Србији, буде и једна од најопремљенијих, истакла је Маја Куриџа, вд директора Слободне зоне Апатин.

Куриџа је додала да је долазак будуће луке свакако разлог више да Слободна зона Апатин, јединствена по томе што се наслања на лучко подручје, буде прва на листи потенцијалних инвеститора.

- Све ово ради се са циљем да се створе најбољи могући услови за будуће инвеститоре, што наравно доводи до отварања нових радних места, а то је приоритет тима људи који води општину Апатин, рекла је Маја Куриџа.