ОПШТИНА АПАТИН ТРЕЋА У РИТМУ ЕВРОПЕ

17.10.2022.

Више од пола године трајао је процес од селекције учесника, па до финалне вечери која се овог викенда одржала у Србобрану. Као што је од раније познато општина Апатин је на највећем дечијем музичком фестивалу представљала државу Кипар са песмом El Diablo. Певала ју је Зорана Мрђа, а са њом су на бини плесале Сара Видаковић, Сара Родић и Тијана Герин.

Петак је био резервисан за генералну пробу коју сз из првог реда посматрали и осењивали жири градова и општина, као и стручни жири. Бодови ова два жирија имали су тежину од 50%, а за преосталих 50% се питала публика која је своје гласове исказала смс порукама.

Општина Апатин је по оценама стручног жирија и жирија градова и општина освојила 42 од могућих 44 бода, те је као првопласирана ушла у финиш када су одлучивали смс гласови. Публика која је на овај начин одлучивала је рекла да је Зрењанин најбољи, те их тако са петог места подигла на врх подијума, док су представнице наше општине сишле два сепеника ниже и заузеле треће место.

Такмичење се тако из Србобрана сели догодине у Зрењанин.

На крају, хвала свима на подршци свих претходних месеци, хвала девојкама на посвећености и уложеном времену и труду и велико хвала свима из организације @rhythm_of_europe