ХАЛА ДОБИЈА НОВИ ПАРКЕТ, ЂАЦИ У КЛУПАМА ОД ПРВОГ СЕПТЕМБРА

25.08.2022.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је почетком јуна уговоре представницима локалних самоуправа, школа и спортских центара за финансирање 38 пројеката у области изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, за шта је издвојено 120 милиона динара. На основу овог конкурса, ОШ „Жарко Зрењанин“ је добила 10 милиона динара, чиме ће паркет у  хали Раде Ратко Вејин бити у потпуности замењен новим.

У току је уклањање старог паркета, а надам се да ће у наредне две недеље цео посао бити завршен, те да ће како ђаци, тако и спортски клубови и рекреативци халу моћи ускоро да користе, рекла је директорица ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин Јасна Павићевић

Нова школска година ће како је и планирано кренути првог септембра.

Ђаци од првог до четвртог разреда ће се као и прошле године смењивати недељно за смену, те ће прваци и ученици трећих разреда прве недеље кренути у поподневној смени, док ће ученици других и четвртих разреди нову школску годину стартовати у преподневној смени. Деца у старијим разредима наставу ће похађати стално у првој смени, поручила је директорица школе.