Право на коришћење Интернет портала општине Апатин имају сви становници општине као и сви они грађани чији се изводи налазе у матичним књигама у Општинској управи општине Апатин.

Интернет портал Вам даје могућности подношења захтева за изводе из матичних књига рођених, венчаних, умрлих, изводе из књиге држављана и стање на финансијској картици у Јавним предузећима.

Након регистрације администратор проверава Ваше податке и уколико су подаци валидни регистрација се потврђује и можете се пријавити на порталу са корисничким именом и лозинком које сте оставили приликом регистрације.


КАКО НАРУЧИТИ ДОКУМЕНТА:

1. Региструјте се на овом линку.

2. Након регистрације администратор проверава Ваше податке, и уколико су валидни, Ваша регистрација се одобрава најкасније 48 сати након регистрације.

3. Уколико је Ваша регистрација одобрена, логујете се на портал са Вашим корисничким именом и лозинком.

4. Након успешног логовања, појавиће се мени (Лични подаци, Финансијска картица).

5. Уколико желите да наручите изводе кликните на линк Документа и попуните форму за наручивање докумената. Изводе можете наручити и за лица са којима сте у сродству. Изводи се шаљу Пост Експрес-ом.

6. Након наручивања, у року од 24 сата, матичар ће Вам одговорити, а одговор можете видети када се логујете на портал (Документа > Преглед захтева за документа).

e-Uprava
Корисничко име

Лозинка
РЕГИСТРУЈТЕ СЕ Уколико нисте регистровани а желите, кликните овде.


...

... ИНВЕСТИРАЈТЕ У ОПШТИНУ АПАТИН
25°C 1007mb
24% 4m/s

... КАЛЕНДАР ДОГАЂАЈА


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.