СО Апатин | Вести
Назад
ПОСТАВЉЕНЕ ПРИЛАЗНЕ РАМПЕ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У СОРТСКОМ САВЕЗУ

16.05.2017

ПОСТАВЉЕНЕ ПРИЛАЗНЕ РАМПЕ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У СОРТСКОМ САВЕЗУ

Од данас је Спортски савез општине Апатин богаији за две прилазне рампе за особе са инвалидитетом које ће им олакшати коришћење теретане и других просторија ове институције. Секретар Спортског савеза, Слободан Бачић је рекао како је иницијатива потекла од нашег репрезентативца у кошарци у колицима Горана Везмара који је изразио жељу да рампе буду постављене јер има доста особа са инвалидитетом који би користили спортске терене и теретану.

- Увидели смо да постоји тај проблем и уз договор са Гораном смо средили прилаз теретани и нашим просторијама. Мислим да је ово један корак напред и можда једна иницијална каписла како би се и на другим местима прилази адекватно уредили.- рекао је Бачић.

Везмар се захвалио Спортком савезу и локалној самоуправи што су му изашли у сусрет и обезбедили адекватне услове да се припрема за наступајуће Европско првенство за које се тренутно спрема апатински репрезентативац.

-Изузетно ми је драго да смо успели решимо прилаз теретани што ће ми помоћи у свакодневним тренинзима које обављам у теретани. Ово ми је олакшало рад јер не морам да тражим помоћ како бих ушао у теретану и спремао се за првенство које ми предстоји.- изјавио је Горан Везмар.
  

...ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести.
ПРЕТРАГА ВЕСТИ


Текст:

Датум:e-Uprava
Корисничко име

Лозинка
РЕГИСТРУЈТЕ СЕ Уколико нисте регистровани а желите, кликните овде.


...

... ИНВЕСТИРАЈТЕ У ОПШТИНУ АПАТИН
25°C 1007mb
24% 4m/s

... КАЛЕНДАР ДОГАЂАЈА


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.