СО Апатин | Вести
Назад
ПРЕКО 100 ПОЉОПРИВРЕДНИКА УЗ ПОДРШКУ СО АПАТИН ПОСЕТИЛО ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ

14.05.2017

ПРЕКО 100 ПОЉОПРИВРЕДНИКА УЗ ПОДРШКУ СО АПАТИН ПОСЕТИЛО ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ

Уз подршку локалне самоуправе преко 100 пољопривредних производјача из апатинске општине је последњег сајамског дана организовано посетило Пољопривредни сајам у Новом Саду. У скоро девет деценија постојања највеће пољопривредне сајамске манифестације на Балкану, по први пут је локална самоуправа у Апатину омогућила пољопривредницима из општине да бесплатно посете ову манифестацију, а у циљу упознавања са новим технологијама и достигнућима у сектору пољопривреде, а који ће им много значити у даљем раду и постизању што већи приноса. 
 
"Наша је жеља да и на овај начин успоставимо и одржимо контакт са пољопривредницима у целој општини, а наша локална самоуправа ће им и у даљем периоду бити на услузи при решавању свих проблема, а све у циљу даљег унапређења пољопривредне производње у апатинској општини." - рекао је Ђорђе Вигњевић саветник председника општине за пољопривреду. 
 
На овогодишњем 84. по реду сајму за посетиоце је припремљена богата изложба пољопривредне механизације, а као и Национална изложба стоке и изложба органске производње, али и бројни атрактивни садржаји за посетиоце. 
 

Нема сумње да ће захваљујући ангажовању СО Апатин ратари из општине наћи, видети и купити све што их интересује а у циљу унапређења производње и што бољих резултата. 
  

...ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести.
ПРЕТРАГА ВЕСТИ


Текст:

Датум:e-Uprava
Корисничко име

Лозинка
РЕГИСТРУЈТЕ СЕ Уколико нисте регистровани а желите, кликните овде.


...

... ИНВЕСТИРАЈТЕ У ОПШТИНУ АПАТИН
25°C 1007mb
24% 4m/s

... КАЛЕНДАР ДОГАЂАЈА


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.