SO Apatin | Vesti
Nazad
RENOVIRANE PROSTORIJE DOMA ZDRAVLJA U KUPUSINI

30.03.2017

RENOVIRANE PROSTORIJE DOMA ZDRAVLJA U KUPUSINI

Radovi na rekonstrukciji i sanaciji zdravstvene stanice u Kupusini su završeni. Sredstva za obnovu ove zdravstvene ustanove obezbedio je Republički fond za zdravstveno osiguranje a ukupna vrednost izdvojena za ovu namenu je 2.600.000 dinara. Sređeni su podovi, krov, fasada, ambulanta, lekarska i stomatološka ordinacija kao i prilaz za invalide. Vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Apatin, Branka Bajić izjavila je za 025info da su meštani Kupusine izrazili veliko zadovoljstvo nakon završenog posla i naglasila da će praksa u vidu poboljšanja uslova rada u zdravstvenim ustanovama biti nastavljena i u ostalim selima apatinske opštine.

Zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać se zahvalila direktorici Doma zdravlja Apatin, Branki Bajić na velikom angažovanju da se ovaj objekat adaptira i privede nameni.

"Ovo je samo još jedan dokaz u prilog tvrdnji da se opština Apatin maksimalno trudi da radi na razvoju sela i u narednom periodu ćemo nastaviti da podstičemo ostanak ljudi na selu i njihov život prilagođavamo uslovima koji su adekvatni i koji su u skladu sa standardima u drugim naseljenim mestima. Reakcije samih zaposlenih u kupusinskom Domu zdravlja i u MZ Kupusina su veoma pozitivne i ističnu da selo nije gotovo nikad imalo rekonstrukciju ovako velikog obima." - rekla je Dubravka Korać.

Doktor Robert Marašek koji radi u ovoj zdravstvenoj stanici kaže da je zadovoljan novim izgledom ambulante i ističe da je bilo krajnje vreme da se uslovi rada poboljšaju a reakcije pacijenata su takođe pozitivne što je najbolji pokazatelj kvaliteta urađenog posla.
  

...POVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti
PRETRAGA VESTI


Tekst :

Datum :e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
Korisničko ime

Lozinka
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.


...

... INVESTIRAJTE U OPŠTINU APATIN
25°C 1007mb
24% 4m/s

... KALENDAR DOGAĐAJA


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.