ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ

Радивој Секулић рођен је 07.12.1958. године у Сомбору. Завршио је Вишу економску школу у Суботици, која је део Универзитета у Новом Саду. Власник је успешне фирме „Алупласт“ која се бави производњом и уградњом ролетни, тенди, комарника, венецијанера и тракастих завеса.

Секулић се од ране младости посветио послу. Са 28 година био је директор стоваришта “Апатинске пиваре“ у Сарајеву. Потом је одлучио да покрене сопствени посао. “Алупласт“ је основан у Сарајеву, али је 1992. фирма пресељена у Апатин. Од занатске радње настала је компанија која данас запошљава 34 радника. Производима “Алупласта“ конкуренција су једино грчки произвођачи, а они из Аустрије, Италије и Немачке су потиснути због бољег квалитета, а повољније цене.

Секулић се током своје каријере посветио и раду са младима. Пет година имао је приватну школу кошарке “Алупласт“ коју је успешно похађало много младих спортиста.  Члан је “Менсе“ – међународне организације која окупља  натпросечно интелигентне особе. 

Председник Општине Апатин активан је и у другим областима. Председник је “Друштва српских домаћина Апатин“, које је основано 2002. године у Коштунићима. Циљ овог удружења јесте неговање националних, економских, социјалних, културних и историјских вредности. Члан је удружења спортских риболоваца “Буцов“, као и Удружења сплавара. Један је од оснивача удружења произвођача ракије “Златна јабука“.

Радивој Секулић добитник је Октобарске награде града Апатин, коју Скупштина Општине традиционално додељује на Дан ослобођења општине Апатин, 24. октобра. Она се додељује најистакнутијим појединцима и колективима за остварене резултате у различитим облицима друштвеног деловања. Носилац је и Мајске награде привредне коморе Сомбор за остварене пословне резултате.

Ожењен је и отац двоје деце, ћерке и сина.


e-Uprava
Корисничко име

Лозинка
РЕГИСТРУЈТЕ СЕ Уколико нисте регистровани а желите, кликните овде.


...

... ИНВЕСТИРАЈТЕ У ОПШТИНУ АПАТИН
25°C 1007mb
24% 4m/s

... КАЛЕНДАР ДОГАЂАЈА


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.