OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN SEOSKIH ŽENA-21. SEPTEMBAR, KIKINDA

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana seoskih žena, Zavod za ravnopravnost polova, Pokrajinski sekreterijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i opština Kikinda promovisali su u subotu, 21. septembra 2013. godine u Kikindi ženski seoski aktivizam u okviru tradicionalne manifestacije "Sajam stvaralaštva seoskih žena u Vojvodini" sa ciljem da se predstave izuzetne veštine i bogato stvaralaštvo seoskih žena u Vojvodini, kao i spremnost i optimizam žena da revitalizuju selo, a Vojvodinu učine turistički atraktivnom.

Na platou ispred Gradske kuće, održana je izložba rukotvorina ženskih seoskih udruženja u Vojvodini gde je među 180 ženskih seoskih udruženja iz 39 opština i gradova u Vojvodini učestvovalo udruženje žena iz opštine Apatina koje su izložile svoje autentične rukotvorine i proizvode starih zanata koji čuvaju tradiciju i bogato kulturno nasleđe naše lokalne zajednice.

Značajnu podršku u cilju učestvovanja žena iz naše opštine na ovoj Manifestaciji pružila je Opštinska uprava opštine Apatin koja je obezbedila prevoz za sve članice udruženja seoskih žena.


e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
Korisničko ime

Lozinka
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.


...

... INVESTIRAJTE U OPŠTINU APATIN
11°C 1007mb
62% 4m/s

... KALENDAR DOGAĐAJA


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.